Dokumenttienhallinta
Eezeplan

Parempaa dokumenttienhallintaa

Dokumenttienhallinta on yksi Eezeplan palvelun suosituimmista ominaisuuksista - eikä syystä.

Dynaaminen kansiorakenne

Erityyppisillä projekteilla on erilaisia tarpeita ja näkemyksiä siitä, miten projektin dokumentit pitää organisoida - ja Eezeplan palvelussa se on mahdollista. Voit luoda projektillesi sopivan kansiorakenteen ja jatkossa kopioida sen uusille projekteillesi.

Nopea dokumenttien lisääminen ja päivittäminen

Dokumenttien lisääminen ja päivittäminen on helppoa. Voit lisätä useita dokumentteja kerralla joko valitsemalla ne tai raahamalla ne projektiisi. Lista uusista dokumenteista näytetään myös projektin etusivulla. Lisäksi voit lähettää sähköpostitiedotteen uusista dokumenteista.

Revisiohallinta

Dokumenttien revisiohallinta varmistaa, että projektijäsenet käyttävät aina viimeisintä revisiota dokumentista. Kun uusi revisio (versio) dokumentista ladataan eezeplan palveluun, niin aikaisempi revisio piilotetaan. Aikaisemmat revisiot ovat kuitenkin saatavilla ja ladattavissa dokumentin tiedoissa.Dokumenttien hallinta
Kokeile ilmaiseksi 30 päivää

Tapahtumalokit

Tapahtumalokit turvaavat projektia riitatilanteilta. Lokitiedoista voidaan tarkistaa ketkä ovat katsoneet tai ladanneet dokumentin. eezeplan seuraa ja tallentaa projektijäsenien tapahtumia automaattisesti.

Dokumenttien katselu ja muokkaaminen

Osa asiakkaistamme haluaa käyttää Excel dokumentteja eri tarkoituksiin, kuten kustannuslaskentaan, maksueriin, ym. Tästä syystä tuemme myös Excel dokumenttien katselua ja muokkausta suoraan palvelussa. Enää ei ole tarpeen ladata uutta Excel tiedostoa palveluun, kun tiedot ja luvut muuttuvat. Lisäksi eezeplan tukee useita muita tiedostoformaatteja, joita voi katsoa suoraan palvelussa.